[ hovedside ]   -   [ om meg ]   -   [ interesser ]   -   [ programmer ]   -   [ kontakt ]
Nausicaä of the Valley of the Wind Empire serien
Butterfly Effect Decipher
Galaxy Quest The Androids Dream
The Usual Suspects Primary Inversion
Hvilke interesser har Geir Ove Klefsåsvold?

Hva kan man si her mon tro? Jeg interesserer meg i så mye rart, og jeg har mange rare og varierende interesser som inkluderer litteratur, film, tegneserier, kunst, astronomi, musikk, hobbyprogrammering, filosofi, data, god mat, osv. Har hatt planer om å skrive en bok de siste 15 årene, men det kommer alltid andre og viktigere ting i veien... slik som prokrastinering. Ønsker meg også noen modelloppdrag for helse og treningsprodukter, da jeg tror jeg kan ta meg særdeles godt ut som vedkommende i før-bildene.

Jeg er veldig glad i å lese spennende bøker innenfor genrene science-fiction, fantasi, spenning, og krim. Helst foretrekker jeg å lese bøkene på engelsk da jeg finner dette til å være et bedre og rikere språk i disse genrene; i tillegg er det urovekkende lite science-fiction- og fantasilitteratur som er oversatt til norsk. I det siste har jeg dog begynt å lese mere bøker på norsk.

Ellers liker jeg også å se gode filmer (og noen utvalgte serier), utforske og finne ut av ukjente ting, slappe av, gode og lange diskusjoner med likesinnede, besøke venner og kjente, spille brettspill og dataspill, høre på musikk, og å generelt bare nyte livet.

Ellers vil jeg klassifisere meg selv som miljøbevisst. Med det utsagnet mener jeg at vi ikke bør kaste søppel i naturen og gamle bildekk i elva, samt at forurensende industri ikke bør få grønt lys til dumpe mikroplast og farlige kjemikalier i havet (slik som lakseoppdretten). Jeg er ikke en prekende stemme i klimahysteriets hylekor - vil heller si jeg er mer en person ser med kritiske øyne på direkte feil og misbruk av statistikk i IPCC sine merkelige rapporter. Jeg er heller ikke en som er overbevist om at verden går under om få år fordi naboen raper for mye CO2 og kyrne er for flatulente. Jeg tror på sunn fornuft, forskning og dokumentert fakta.

Jeg elsker også å reise rundt og oppleve verden - men det blir nok beklageligvis litt for lite av det. Er for tiden singel og mange steder er det best å oppleve sammen med noen. På de turene jeg får til liker jeg både å oppleve folket og kulturen, besøke museer og severdigheter, se på naturen og selvsagt ligge på stranden og slikke sol og kjøle seg ned i bassenget eller i sjøen.

Til slutt, hvis det ellers skulle være noe du lurer på så er det bare å ta [ kontakt ].    What sane person could live in this world and not be crazy ?

Ursula K. LeGuin
      Don´t worry, everything is getting nicely out of control.

Douglas Noel Adams
   
µ
“Oh well, I guess this is just going to be one of those lifetimes.“
   - Ukjent 4
  Siden ble sist oppdatert: 14.05.2019 10:47 Design og layout © Geir Ove Klefsåsvold