[ hovedside ]   -   [ om meg ]   -   [ interesser ]   -   [ programmer ]   -   [ kontakt ]
Geir Ove Klefsåsvold
[ bildealbum ]
Hvem er Geir Ove Klefsåsvold?

Jeg er en eksentrisk og snill mann med glimt i øynene og løs latter som kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag, og som ble født en tidlig vinterdag i 1974 CE. Pr. dags dato ruver jeg 196 cm over bakkenivå. Mesteparten av min barn- og ungdomstid er beklageligvis blitt klassifisert Strengt Hemmelig nivå 47 av Seksjon 31, Avdeling for Hemmeliggjøring og Klassifisering av Rampete Barn, så jeg tror jeg holder meg langt unna dette ømfintlige vepsebolet for å unngå en særdeles ekstrem og ubehagelig strafferettslig forfølgelse.

Jeg kan vel nesten si at fotball interesserer meg midt i ryggen, og jeg observerer med tungt hjerte at man knapt kan skru på en TV før en blir bombardert med meningsløse fotballkamper, fotballnyheter, og fotballdiskusjoner. Får man ikke servert dette våset, så tror du jaggu meg ikke at man i stedet får like irrelevant tomt prat om siste realityshow eller mediagenererte "kriser" og kunstig fryktskapende historier. Åpner man en avis får man akkurat det samme. At 200 mennesker er drept i etniske sammenstøt i det sørlige Sudan virker ubetydelig her, og er kanskje nevnt i en liten notis på side 50. Forsidene server kun "viktige" nyheter om apokalyptiske flåttinvasjoner og bilder av en skjelvende mor som har observert en ensom ulv et par mil unna; flere bilder og intervju med eksperter på side 3-40.

I tillegg kan jeg også si med hånden på hjertet at jeg er en av de utrolig få som faktisk ikke bryr seg om hvem som vinner hva i OL, VM, NM, osv. Men, på en annen side, utelukker jeg ikke at jeg kommer til å følge våkent med hvis noen omsider greier å utføre Quidditch i praksis. Da kommer jeg nok løpende i stor eleganse og firsprang, både som en ivrig tilskuer og entusiastisk utøver.

Jeg blir ofte observert med et drømmende blikk opp mot stjernene, eller med nesa godt plantet ned i en god og tykk bok. Jeg har det ellers best når jeg er på topp - hvem gjør vel ikke det? Ønsker at tiden gikk litt saktere og ser frem til å bli godt over 500 år gammel. Blir også omtalt som vennlig, morsom, omtenksom, poetisk, glad, entusiastisk, høflig, eksentrisk og snål. Jeg har verken barn, bikkje, katt eller gullfisk, men har dog til tider en hybelkanininfeksjon under sofaen og et par skoleklare tomater innerst inne i kjøleskapet. Grubler også ofte på hvorfor klærne alltid etter et par måneder til modning i klesskapet strammer og buler ut på alle de gale stedene.    ...all life is but a set of pictures in the brain, among which there is no difference betwixt those born of real things and those born of inward dreaming, and no cause to value the one above the other.

H.P. Lovecraft, "The Silver Key"
      I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours.

Stephen F. Roberts
   
π  µ
“Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.“
   - Calvin 18
  Siden ble sist oppdatert: 02.11.2016 15:21 Design og layout © Geir Ove Klefsåsvold